Over ons

Even voorstellen...

Wij zijn “The Young Jesus People”, een veertigtal jongeren uit Zwolle tussen de 14 en 30 jaar. Samen vormen wij een jongerenkoor waarmee we in heel Nederland zingen. Regelmatig treden we op in andere steden op straat en geven we concerten. Onze muziek bestaat veelal uit gecoverde nummers van verschillende artiesten.

       

Naast onze passie voor muziek delen we nog een andere passie die nog veel belangrijker is: Ons geloof in Jezus Christus. We hebben God persoonlijk leren kennen en vergeving van zonden ontvangen. Daardoor hebben we een blijdschap en vreugde gekregen en zekerheid in geloof.

Dat is de reden dat we overal rondgaan om te zingen en te spreken over God. De boodschap in onze muziek is om andere mensen te laten weten wat Hij gedaan heeft in ons leven. Dat God bestaat en dat Jezus Christus hun Redder kan worden.

       

Om onze boodschap nog duidelijker te maken worden we tijdens onze concerten vergezeld door dramagroep “Silent Act”. Met hun mime drama’s maken zij de onderwerpen en thema’s waarover wij zingen levensecht.  Graag nodigen wij u van harte uit om eens naar een van onze concerten te komen!